Om oss

Advokatfirman Gärde & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med bred inriktning. Våra engagerade och kunniga jurister arbetar nära klienterna och erbjuder gedigen kompetens och kreativa problemlösningar. Vi är ett team med flerspråkiga, mycket kvalificerade och internationellt utbildade jurister.

Advokatfirman är specialiserad på svensk och internationell affärsjuridik med särskild inriktning på Norden, Baltikum, England, USA och Tyskland. Våra juristers samlade kompetens är bred, samtidigt som vi har specialkompetens inom flera viktiga juridiska områden. Gärde & Partners hjälper också privatpersoner med allmänjuridiska frågor bl.a. brottmål, fastighetsmål, arvsrätt och fordringsmål. Svenska, engelska, finska och tyska är språk som talas flytande på Gärde & Partners. Vi har även goda kunskaper i franska. 

Vårt mål är perfektion; vårt måtto är integritet, kvalitet och hårt arbete

Vi arbetar i en mycket flexibel organisatorisk struktur. Allt för att möta krav och förväntningar från dagens och morgondagens klienter, privatpersoner såväl som företag, inhemska som multinationella, för att lösa de mest komplexa och omfattande rättsliga frågor.

Advokatfirman Gärde & Partners grundades 1997 under namnet Advokatfirman Gärde & Nordlin. Advokatfirman ändrades 2009 till Gärde & Partners och drivs idag av Bengt Gärde och Lasse Höijer. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, men vi har även flera internationella samarbetspartners med kontor runt om i världen.

>> Hitta just din advokat